Comenzi si detalii suplimentare : 0743.376.437 / 0723.376.437 - Luni-Vineri 9:00- 17:00

Home » Tipuri zdrobitoare
ENO 3 SMALTO MANUAL

ENO 3 SMALTO MANUAL

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 MANUAL, sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Ele sunt actionate manual. ENO 3 MANUAL SMALTO este confectionat din tabla smaltuita. Pentru utilizare el se aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x550x690 mm. Productivitate: aprox 300 – 500 kg/h.

ENO 3 SEMIINOX MANUAL

ENO 3 SEMIINOX MANUAL

ENO 3 SEMIINOX MANUAL face parte din categoria zdrobitoarelor desciorchinatoare cu actionare manuala. El are cuva din inox alimentar si carcasa din tabla smaltuita. Pentru utilizare el sa aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este de asemeni din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x550x690 mm. Productivitate: aprox 300 – 500 kg/h.

ENO 3 INOX MANUAL

ENO 3 INOX MANUAL

ENO 3 INOX MANUAL face parte din categoria zdrobitoarelor desciorchinatoare cu actionare manuala. El are atat cuva cat si carcasa din inox alimentar. Pentru utilizare el sa aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x550x690 mm. Productivitate: aprox 300 – 500 kg/h.

ENO 3 SMALTO

ENO 3 SMALTO

ENO 3 SMALTO este varianta cu motor a zdrobitorului desciorchinator ENO 3 SMALTO MANUAL. Este confectionat din tabla smaltuita. Pentru utilizare ele sa aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x600x690 mm. Motor este monofazat si are puterrea de 0.75 kW. Productivitate: aprox 1.000 – 1.200 kg/h.

ENO 3 SEMIINOX

ENO 3 SEMIINOX

ENO 3 SEMIINOX este varianta cu motor a zdrobitorului desciorchinator ENO 3 SEMIINOX MANUAL. Are cuva din inox alimentar si carcasa din tabla smaltuita. Motorul este monofazat Pentru utilizare ele sa aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x600x690 mm. Productivitate: aprox 1.000 – 1.200 kg/h.

ENO 3 INOX

ENO 3 INOX

ENO 3 INOX este varianta cu motor a zdrobitorului desciorchinator ENO 3 INOX MANUAL. Are atat cuva cat si carcasa din inox alimentar. Pentru utilizare ele sa aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos, intr-un recipient. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x550x690 mm. Productivitate: aprox 1.000 – 1.200 kg/h

ENO 15 SMALTO

ENO 15 SMALTO

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 15 sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Pentru utilizare se aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. ENO 15 SMALTO Este realizat din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 0,75 Kw. Are un snec in cuva care forteaza patrunderea strugurilor in zona de zdrobire. In consecinta, zdrobitorului desciorchinator ENO 15 are o productivitate superioara celor din gama ENO 3 cu motor. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos intr-un recipient. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x600x690 mm. Productivitate: pana la 1.600-1.800 kg/h.

ENO 15 SEMIINOX

ENO 15 SEMIINOX

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 15 sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Pentru utilizare se aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. ENO 15 SEMIINOX are cuva de receptie, axul desciorchinator si sita din inox, iar carcasa este din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 0,75 KW. Are, in cuva, un snec din inox care forteaza patrunderea strugurilor in zona de zdrobire. In consecinta, zdrobitorului desciorchinator ENO 15 are o productivitate superioara celor din gama ENO 3 cu motor. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de axul cu palete din inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos intr-un recipient. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x600x690 mm. Productivitate: pana la 1.600-1.800 kg/h.

ENO 15 INOX

ENO 15 INOX

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 15 sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Pentru utilizare se aseaza pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala. ENO 15 INOX, spre deosebire de ENO 15 SEMIINOX, are si carcasa tot din inox. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 0,75 KW. In cuva are un snec din inox care forteaza patrunderea strugurilor in zona de zdrobire. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de axul cu palete din inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Ca accesoriu poate fi folosit un Suport Smalto sau Inox pentru ENO 3/15, adunarea mustuielii facandu-se in partea de jos intr-un recipient. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.210x600x690 mm. Productivitate: pana la 1.600-1.800 kg/h.

ENO 20 SMALTO

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 20 sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. ENO 20 SMALTOE este realizat din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 kW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de zdrobire. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 50 mm. Pompa poate impinge boabele zdrobite pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.120x600x960 mm. Productivitate: 1.500-1.800 kg/h.

ENO 20 INOX

ENO 20 INOX

Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 20 sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. ENO 20 INOX este realizat integral din inox. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 kW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de zdrobire. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea opusa sistemului de angrenare. Este dotat si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 50 mm. Pompa poate impinge boabele zdrobite pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.120x600x960 mm. Productivitate: 1.500-1.800 kg/h.

ARNO 15 SMALTO

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 15 SMALTO este realizat din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 kW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 50 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.100x700x900 mm. Productivitate: pana la 2.000 kg/h.

ARNO 15 INOX

ARNO 15 INOX

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 15 INOX este realizat din tabla inox. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 kW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 50 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.100x700x900 mm. Productivitate: pana la 2.000 kg/h.

ARNO 25 SMALTO

ARNO 25 SMALTO

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 25 SMALTO este realizat din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 KW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 60 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.200x700x900 mm. Productivitate: pana la 3.000 kg/h.

ARNO 25 INOX

ARNO 25 INOX

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 25 INOX este realizat din tabla inox. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,5 KW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 60 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.200x700x900 mm. Productivitate: pana la 3.000 kg/h.

ARNO 35 SMALTO

ARNO 35 SMALTO

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 35 SMALTO este realizat din tabla smaltuita. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,8 KW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 60 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.300x700x900 mm. Productivitate: pana la 3.800 kg/h.

ARNO 35 INOX

ARNO 35 INOX

Desciorchinatoare din gama ARNO sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor. Sunt dotate si cu o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii. Evacuarea ciorchinilor se face prin partea laterala in partea opusa sistemului de angrenare. Au sistemul de desciorchinare cu palete care face, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor. Mustuiala rezultata este apoi preluata de pompa de inox din dotare si impinsa printr-un furtun. ARNO 35 INOX este realizat din tabla inox. Este actionat de un motor monofazat cu puterea de 1,8 KW. In cuva are un snec care aduce strugurii in zona de desciorchinare. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel inox. Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare. Dimensiunea stutului pe unde pompa evacueaza boabele zdrobite este de 60 mm. Pompa poate impinge mustuiala pana la o inaltime/lungime de 5/15 m. Dimensiuni lungime x latime x inaltime: 1.300x700x900 mm. Productivitate: pana la 3.800 kg/h

 

Show Buttons
Share On Youtube
Hide Buttons